The Rest is Beer History

The Rest is Beer History

Als je me vraagt wat mijn favoriet bier is, ik zou je er verschillende opnoemen. Als je me vraagt wat er steeds nu in m’n ijskast staat, ik zou je een aantal bieren opsommen. Als je me vraagt waar het allemaal mee begonnen is, dan kan ik het verhaal van slechts een enkel bier vertellen.

Iedere bierliefhebber (of gewoonweg liefhebber) zal wel weten waar het allemaal voor hem of haar begon. Voor mij was dat in 2010, met de bestelling van een mij tot dan toe onbekend bier, uit het verre Westvleteren. Drie bakken van de 12, waarvan er hier nog steeds twee staan. Zo weinig drink ik ervan: niet omdat ik het spaar maar omdat het nu eenmaal niet mijn ding is. Daarna begon de overloop naar de supermarkt, de lokale drankenhandel, naar brouwen en brouwcursussen, naar opleiding zytholoog, naar hoofdredacteur van De Zytholoog, naar opstarten van eigen websites, naar Beer Awards, naar 1 Bier 1 Kunstwerk, naar een eigen brouwinstallatie, naar Bert & Bier en tenslotte naar dit bericht. En de rest is, zoals men zegt, geschiedenis.

Wat is jouw #beerhistory ?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: